torsdag 17. februar 2011

Velkommen til Montmorenja's Kobra Viruz

Jeg har lekt impulsiv.. ;) Da Grozza ble paret med Max, så sa jeg at jeg ønsket valp fra dette kullet. Men da valpene ble født så var det kun to tisper, og jeg fant ut at jeg kunne vente til ett senere kull, da jeg viste at det var flere som ønsket tispe fra dette kullet.

For en ukes tid siden så ble jeg spurt om jeg ville være medeier på tispa Marianne, fra Kennel Brukbar skulle ha. Det ble litt for fristende så jeg sa ja jeg. Så nå har den vesle frøkna kommet. Grozza er jo en hund som jeg har sett gjennom hele livet. Jeg var med da hun ble hentet i Sverige og jeg liker henne veldig godt. Hun har ett herlig lynne. Max er jo den vakreste hannhunden jeg vet om. Fra første gangen jeg så han i Hemsedal og til den dag i dag så er han virkelig hannhunden med stor H. Jeg kjenner i tilegg linjene hans godt, da Cirka kommer fra de samme på morsida, samme med Hux. Grozza er etter groendael foreldre og har derfor med seg nytt og spennende blod inn i terv avelen.

Både Grozza og Max er arbeidshunder som kan jobbe, de gir mye og har mye av det jeg ser etter.

Nå har vesla vært her i ett døgn, og det har virkelig ikke vært noen skuffelse. Hun og broren Kenzo som skal selges har møtt flere forskjellige folk, hus og omgivelser på det døgnet de har vært her. Og alt tar de med en logrende hale og godt mot. Til og med i natt da både de og jeg egentlig var helt utslitte etter en lang kjøretur. Vi stoppet og hilste på noen bekjente på veien.

Så ser du etter en super treningskompis så er det fortsatt noen til salgs, her vil du få vakre, stødige arbeidshunder som kan brukes til nøyaktig det du ønsker.