søndag 15. januar 2012

Nytt om Milla og litt fra dagens trening

Milla har vært på test for å se om hun egnet seg som besøkshund, og besto prøven med glans. Gratulerer så mye til Anja og Milla. Vi er veldig stolte av dere. 

Ble enig med Anna og Anne Marit at vi skulle trene litt hund igjen i dag. Fant ut at det kunne være greit å få rørt litt på oss i går og tok med Cirka og Kobra på en liten joggetur. De to i tospann er jo en drøm. De trekker på. Framover er viktig og vi gir det vi kan. Stor innsats. Opp for å reise på trening i dag. Fant ut at Aqua skulle få være med i tilegg. Aqua syntes det var en glitrende ide. Helt utrolig hvor morsomt det er å få løpe ut til markør og ut i ruta. Til og med metallapport var så gøy at hun tjuvstartet. Stor intensitet skal hun ha. Kobra får mye ro trening. Sitte med kontakt og ett par skritt framover. Det er fortsatt enormt mye labber i alt hun gjør. De kommer slengene i alle retninger så fort som bare det. Auu..

Innkallingene er fine. Hun blir i all hovedsak sittende rolig til jeg roper på henne. Men jeg prøver å variere med å gå tilbake endel å belønne det også. I økt to tok vi fram apporten og viste hvordan vi trener inn det. Tror vi trenger endel treninger til før den er på plass. Men hun går på med stor iver. Kanskje vurdere å bytte ut leke med godbit neste gang. I tilegg trente vi på ned dekk. Hun har store forventninger til trening den frøkna. Morsom. Litt vel intens, men veldig morsom. Lurer på hva jeg gjør som får så intense hunder.

Da vi kom hjem skulle jeg lufte Hux først, med treningsvesten på hadde ikke hun tid til å gå på do nei. Herligste Huxen. Så klar for trening.

Samme med Cirka. Så nydelig på plass og fantastisk kontakt. Fikk jo lyst til å ta med de å trene også. Bare å glede seg til neste trening med verdens beste jenter.

<3 Aqua, Cirka, Hux og Kobra. <3