søndag 1. juli 2012

NKK Trondheim

I dag har vi vært på NKK Trondheim. Reiste opp til Anette i går midt på dagen. Fikk hilst på hundene til søskenbarnet mitt før vi lagde taco og spiste sammen med de. Vi kom oss ikke i seng så tidlig som håpet, men da vekkeklokka ringte 0430 i dag var det ingen bønn. Bare å komme seg opp og ut i bilen. Vi kom fram i passe tid og fant fram til utstillingsringen. Ann-Merethe og Finn dukket opp og da var vi klare. Kobra var den eneste av mine som skulle stilles ut, og det var ikke mange belgere så det ble snart vår tur. Ann-Merethe stilte Kobra og dommerdamen likte henne godt.hun vant klassen sin og fikk CK og skulle derfor inn igjen. Kobra ble slått av en dansk utstillingschampion, som manglet det norske certet, ergo fikk vi res cert og res cacib. Tross alt godt fornøyd med vesla.

Vi pakket sammen sakene og ruslet bort til øyelysningen. Det var ikke kjempelang kø, så jeg utnyttet muligheten til å få gjort det også. Kobra ble øyelyst fri og fikk kjempe masse skyt av veterinæren, som truet med å ta henne med hjem. Vel det er rett og slett bare ikke aktuelt ;-)

Fikk trent litt lydighet med mange hunder og forstyrrelser, og føler virkelig at vi er på riktig vei. Kanskje fint iom at vi snart skal starte i klasse 1.

Sjekket dogweben i dag da jeg kom hjem, og der var det gode nyheter. Albuene var blitt avlest med A som resultat.