lørdag 24. januar 2009

Valper på vei????

Det er jo det som er den store spenningen om dagen, har Cirka tatt seg og blir det valper om to månederstid.. Man leser jo masse om tegn på at hunden er drektig og man stirrer seg litt ihjel og analyserer veldig, men Cirka har vært endel kvalm, hun må også oftere ut på do, hun leker fortsatt er fortsatt ellevill, men i går virket hun litt mer gretten ovenfor valpen. I dag kikket Ann-Merethe på henne og hun så at det ser ut som hun har tatt seg. Ingenting er likevel sikkert og masse kan gå galt. Men det er da enda godt at hun tror hun har tatt seg :)

På treningen fikk vi pirket litt på fri ved foten. Hun er jo litt ivrig når det er en stund siden forje trening liksom. Og nå har hun hatt fri nesten tre uker. Kun trening inne hjemme. Vi fikk også tatt noen runder i ruta, den begynner å bli sikker. Selv om jeg prøver å holde igjen og kjøre på med ball liggende i ruta slik at vi skal få skikkelig rutine på hvor ruta er. Innkalling med stå der var det mega dårlig fart de første to gangene men litt bedre den tredje.

Hux hun fikk trent litt sitt, og stå. Dekk tilbydde hun i alle retninger så der skal vi prøve å få de kjappere og på kommando. Men hun er jo skrekkelig søt da. Hva skal vi hva skal vi.. Dekk, sitt, dekk, hopp, dekk, sitt, hopp, sitt. Hun har litt å gjøre liksom. Fine valpen. Hun hilste på en springer også, det gikk helt fint. Jeg fikk Anette til å hjelpe meg så jeg skulle ta innkalling. Men Hux synes jo at tanten er kul så da utvidet vi og tok budføring i stedet.. :o) Er jo ikke så alvorlig enda. Vi fikk også lek litt, den må faktisk jobbes med framover... Iallfall at hun skal ha lyst til å hente den til meg, og løpe å hente leka.

Alt i alt en trivelig trening. Morsomt å høre at Cirka ser ut til å ha tatt seg, så får vi leve i spenning i noen uker til før vi får vite noe mer. Ha en fin kveld