mandag 13. juni 2011

NBFK utstilling på Tretten.

I ett lite snev av galskap en søndag kveld etter en helg som figurant på MH meldte jeg på Cirka og Hux både på utstilling, og lydighet. I tilegg ble Kenzo og Kobra meldt på valpeshow. Vel endelig kom helgen, og etter en måned med noe intensiv trening var det tid for å se hvor vi var.
Først ut på lørdag var Hux i lydighet.
Tannvisning gikk kjempe fint. Hun satt kjempe fint og rolig og hun fikk 10.
Felles dekk. Hux er en snill hund og ligger fint og rolig, men snuste litt og fikk 9,5.
Lineføringen gikk fint helt til en vendig hvor jeg vist nok var brå, slik at hun skvatt. Litt skjeve holter. Karakter 8,5.
Dekk fra holdt. Dobbel kommando. 9 poeng.
Innkallingen var nydelig synes jeg. Litt skjev sitt. 9.5
Stå under marsj. Litt tregt moment men 8.5.
Hopp over hinder 9.5. Skjev innsitt.. ;)
Avstand 9 der ble vi trukket for litt trege momenter.. :)
Helhet 10 poeng. Ikke noe tull i mellom øvelsene. Full kontoll og ingenting å trekke for sa dommeren.. :)
Sum 185 poeng og klart opprykk.. :D Vi ble nr 2 i klassen slått av en malle. Men jeg er super fornøyd. Hux jobber fint gjennom hele programmet. Fineste Hux.

Så var det Kenzo sin tur i utstilingsringen. Marianne fikk med seg kritikken. Men han gjorde det veldig bra og ble vel beste valpen i klassen. Så vidt forran sine brødre Kenai og Koda. Fine gutter ja.
Kobra var neste valp ut, hun var alene i klassen og vant da den, men ble slått av beste tispa i klassen 6 til 9 mnd.

Samtidig skulle jeg egentlig vært ute å gått lydighet med Cirka, men hun hadde fått ett kutt under foten og haltet. Og da var det ikke noe poeng å prøve seg. Kommer flere muligheter. Viktigste er at hun blir bra igjen..

Så tilslutt var det Hux som skulle i utstillingsringen i åpen klasse. Vi har vel ikke stilt ut siden hun var junior eller no, da fikk hun blåsløyfe fordi hun hadde store øyne og ører og kort hals mm.
Resultatet i dag ble så meget mye bedre. Lille vesla har vokst inn i seg selv som Ann-Merethe sier.. Hun fikk Excellent. Det er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med. Hun ble også 3 beste i åpen klasse. Kanskje det beste med alt var at hun var trygg og fin i ringen og var da virkelig sosial.. ;) Rareste Huxen min... :)

På søndag var det omtrent samme happeningen. Lydighet med Hux først. Hun var nok blitt litt sliten av turen, for det meste gikk litt dårligere enn dagen før, men hun jobbet greit og vi fikk vel 168,5 poeng tilsammen.
Visning av tenner 10 poeng
Felles dekk 9,5 poeng
Lineføring 8,5 poeng
Dekk fra holdt 8 poeng
Innkalling 9 poeng
Stå under marsj 8,5 poeng
Hopp over hinder 9 poeng
Avstand 5 poeng
Helhet 8,5 poeng

Vi fikk 1 premie, men andre plass. Slått av herlige Izgara's Kalle :)

Kenai, Kenzo og Koda var så i ringen. Der ble det Kenai forran Koda også Kenzo tilslutt i dag. Men fine kritikker på guttene.
Kobra var igjen alene i klassen sin og vant dermed den, men ble igjen slått av den eldre tispa. She is a littel bit puppy sa dommer damen.. ;)

Så var det å vente på Hux sin tur inn i ringen. Hun fikk en meget fin kritikk denne gangen også med Excellent.. ;) Tenkt det.. 2x Excellent på lille rare Huxen.. ;)
Hun fikk også CK men ble ikke plassert i beste tispe klassen. Men det er ingen katastrofe.. Jeg er lykkelig for at hun fikk CK for spesialdommer jeg. Hvem hadde trodd det.